Tilannekatsaus 14.5.2020 / Ruskon tulipalon jälkityöt

Deleten Ruskon jätteenkäsittelylaitos on avoinna ja ottaa vastaan materiaalia normaalisti.

11.5.2020 tapahtuneen tulipalon jälkiselvitystyöt ja alueen siivoaminen jatkuvat. Palaneen materiaalin toimittaminen pois alueelta alkoi 12.5. ja jatkuu edelleen. Alueelle allastettu sammutusvesi on kerätty säiliöihin.

Deleten vastuuvakuutusyhtiö If on ohjeistanut, että yksityishenkilöt ovat ensisijaisesti yhteydessä omiin vakuutusyhtiöihinsä. Kun yksityishenkilön vakuutusyhtiö on käsitellyt asian ja antanut tiedon niistä kustannuksista, joita vakuutus ei kata, voi näitä kustannuksia ilmoittaa Ifille lähettämällä sähköpostia: (vastuuvahingot@if.fi) ja mainitsemalla sähköpostissa vahinkotunnuksen LL161123.

Mikäli yksityishenkilöille tai heidän omaisuudelleen on jäteaseman tulipalon vuoksi aiheutunut savu- tai muita vahinkoja, pyydämme olemaan ensisijaisesti yhteydessä omaan vakuutusyhtiöön ja tekemään vahinkoilmoituksen normaalisti sitä kautta. Vakuutusyhtiö käsittelee asian edelleen ja on yhteydessä Delete Finland Oy:n vakuutusyhtiöön tarpeen vaatiessa. Deleteen voit ottaa yhteyttä palautelomakkeen kautta.